Welkom bij La Sakhra

Petra, de kameleon van de Vlaamse Showbizz maakte in 2006 een geslaagde comeback als 'La Sakhra' met het eurosongnummer 'Wonderland'. Daaruit vloeiden tal van optredens voort, zowel met Big Band, symfonisch als met haar eigenste La Sakhra-show, waarin ze samen met 2 professionele dansers een sfeer brengt van de jaren '30 over disco en vervolgens verder naar Nederlandstalige pop en dat in een tot in de puntjes afgewerkte choreografie.

In de zomer van 2007 stond Petra 2 maanden on stage in de 'Crazy World'-show van het witte paard te Blankenberge, en  een jaar later was Petra weer present om een ganse zomer lang (een 50 keer) het beste van zichzelf te geven in de revue 'Crazy again'.

Al sinds 2004 staat Petra elk weekend op de planken in Dinner Theatre 'The Stage'. Vorig seizoen werd er een eigen versie van het sprookje 'Cinderella' opgevoerd met Petra in de rol van 'The Godmother'. In het nieuwe 'The Stage' seizoen word er een eigentijdse versie gebracht van het verhaal 'Alice in Wonderland' en ook dit maal is Petra weer van de partij en dat in verschillende gedaantes.

Toegevoegd door webmaster op 13 april 2007, 3402 maal gelezen

Design & Hosting www.videostore.be